Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Det här ska du aldrig beställa på McDonalds – enligt de anställda

Fiskburgare ska man vara lite försiktig med, enligt människor som säger sig ha jobbat på McDonalds. Foto: Fotolia
Hamburgare är gott, men inte när den serveras av smutsiga händer. Foto: Fotolia
Sugen på en hamburgare på väg hem från krogen? Tänk om. Enligt anställda på snabbmatsjätten McDonalds vill du inte äta deras mat sent på kvällen.

En tråd på askreddit har fått hamburgerälskare att rysa. Orsaken är de över 16 000 svar som kommit in när man frågat anställda på snabbbmatskedjor vad man aldrig bör beställa i deras restauranger. Flera av de som svarat säger sig jobba eller ha jobbat på, McDonalds och deras avslöjanden är ingen munsbit direkt.

Till exempel ska man aldrig beställa fiskburgare då de fritterade bitarna kan ligga framme flera timmar innan det serveras. En annan anställd hävdar att just fisken förvarades i ett smutsigt utrymme, skriver the Sun.

Läs också: Här är McDonalds ”hemliga” meny

Det är heller ingen bra idé att sätta tänderna i en hamburgare på snabbmatsjätten efter klockan 22. Då råder mer eller mindre anarki i kulissen och de anställda struntar i vanliga regler som att tvätta händerna efter toalettbesök när de hanterar maten, skriver The Sun vidare.

Hamburgerkedjan är inte den enda snabbmatsrestaurangen med mat du bör vara lite skeptisk till. Enligt en anställd på Subway brukade man där koka kyckling i mikron. Även KFC och Starbucks får sig en känga av människor som säger sig ha jobbat där. All mat på Starbucks är till exempel uppvärmd mat som varit fryst, skriver The Sun.

Läs också: Så gör du egen snabbmat – recept på hamburgare, pommesfrites och coleslaw

Så, nästa gång tankarna går till fast food kanske en varmkorv är precis vad du ska välja.

Källa: The Sun