Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Bli en kung i köket – 5 köksprodukter med Game of Thrones-tema

Bli en kung i köket – 5 köksprodukter med Game of Thrones-tema
Under våren 2019 har den allra sista säsongen av Game of Thrones premiär. Är du ett inbitet fan och dessutom tycker om god mat och dryck så är det här produkterna för dig.

Är du personen som går all in när du lagar mat och är dessutom en kung i köket? Brace yourself, köksprodukter med Game of Thrones-tema finns att hitta! Vare sig du föredrar ett gott vin, en kall öl eller kokta ägg på morgonen så kan ett inbitet GoT-fan hitta något kul till köket.

Äggkopp – Järntronen


Kokt ägg är så gott och passar perfekt en sömning söndagsmorgon. Låt ditt ägg känna sig som en riktig kung. Läs mer och köp järntronen här.

Sejdel och vinglas med GoT-tryck


Skåla i er favoritdryck med den här sejdeln och vinglaset som båda pryds av kartor på den kända världen med Westeros och Essos, samt logotypen från succéserien. Läs mer och köp här.

Tips från vår systersajt Allt om Mat: Naturvin – 3 tips och hur du matchar de med mat

Förbered söndagssteken på en grym skärbräda

Är du hungrig som en varg? Då är det här skärbrädan för dig! Den är gjord i bambu som är ett slitstarkt naturmaterial som dessutom är skonsamt för dina knivar. Du kan också använda den som serveringsbricka när det är dags för ost- och charkbricka. Läs mer och köp här.

Festa som kungar!

Byt ut dina tråkiga snapsglas mot de här ”drakäggen” som hade kunnat tillhöra självaste drakmodern Daenerys Targaryen. Glasen är handmålade och har dessutom rostfria innerkoppar som går att diska i diskmaskinen. Läs mer och köp här.

Drick favoritdrycken ur en GoT-sejdel

Höj din sejdel och skåla för den allra sista säsongen! Denna sejdel är utsmyckad med den ikoniska järntronen från GoT! Muggens handtag är utformad som ett svärd, och den rostfria innerkoppen tål maskindisk. Läs mer och köp här.

Läs också: Gott att grilla – 10 enkla grillrecept

Game of Thrones är en amerikansk tv-serie baserad på romanserien ”Sagan om is och eld” av författaren George R.R. Martin. Hittills har det utkommit sju säsonger av tv-serien och den 15 april 2019 har den åttonde och allra sista säsongen premiär på HBO Nordic och C More.