Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

11 hemligheter kyparna inte vill att du ska veta

Att gå på restaurang är en lyx, och hur skönt är det inte att slippa laga mat och diska upp efteråt? Men det händer saker på restaurangen, och med din mat, som kyparna inte vill att du ska veta. För sajten Reader´s digest har kypare anonymt delat med sig av sina hemligheter och vad de inte vill att du ska veta när du är på restaurang.
Skippa citronen i läsken

Skippa citronen i läsken

En kypare menar att man helst ska skippa citronen som läggs i vattnet eller läsken. Citronens skal kan vara smutsigt och kypare tar ofta citronen med sina (ibland smutsiga) händer. För den som är känslig för bakterier, skippa citronen!

Läs också: Citron – här är 5 recept du kommer älska

2 av 10

Läs också: 8 varningstecken som avslöjar en dålig restaurang

Läs också: 5 typer av skräpmat som inte är så onyttigt som du tror!

Annons: