Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

10 naturligt glutenfria mjöl

Oavsett om du äter glutenfritt på grund av glutenintolerans eller av andra preferenser, så kan det vara svårt att hitta rätt i den djungel av mjöl som finns i mataffären idag. Vi listar 10 naturligt glutenfria mjöl, och vad de kan användas till!
Bovetemjöl

Bovetemjöl

Bovete är inget sädesslag, utan en växt som är nära släkt med rabarber och ängssyra. Mjölet görs på skalad bovete, och används till bröd, kakor, redningar, pajer och pannkakor.

2 av 10

Läs mer: Teff – kryddig limpa med teffmjöl

Läs mer: Durralimpa med mörk sirap

Läs mer: Majsbröd

Källor: risenta.se, finax.se, rawfoodshop.se

Annons: