Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Wraps med rökt renkött, pepparrot och äggröra

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Strikt LCHF? Kombinera med två strikta måltider under dagen för en strikt helhet.

Ingredienser

4 portioner
  • 1 sats LCHF-pasta
  • 7 ägg
  • 1/2 dl majonnäs
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1/2 dl hackad färsk dill
  • salt och peppar
  • 160 g rökt renkött i skivor
  • 200 g blandade tomater
  • 2 salladslökar

Så här gör du

  1. Gör pastan efter receptet på sid XX. Skär den färdiggräddade pastan i 8 bitar.
  2. Koka de 7 äggen och spola dem sedan i kallt vatten. Jag lägger mina ägg i kallt vatten och tar tiden när det kokat upp. 6 minuter är lagom för normalstora ägg tycker jag.
  3. Skala äggen och mosa dem tillsammans med majonnäs, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela renköttet på wrapsen och bred sedan ut äggröran. Bred inte ända ut eftersom det trycks ut när du rullar ihop dem.
  5. Servera med halverade tomater och strimlad salladslök.