Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Vegetariska biffar med ruccola och fetaost

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Perfekt till burgaren, pastan, riset eller bara som den är!

Ingredienser

10 Små biffar
  • 50 g Ruccola
  • 2 Ägg
  • 1 dl Ströbröd
  • 0,75 dl Solrosfrön
  • 2 msk Hackade blandade färska örter
  • 0,5 Finhackad röd paprika
  • 100 g fetaost
  • Salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ruccola, ströbröd, solrosfrön, örter och ägg i en mixer. Mixa sönder och blanda väl.
  2. Lägg smeten i en bunke. Rör ner smulad fetaost och hackad paprika.
  3. Forma till små biffar och lägg på bakplåtspapper/plåt. In i mitten av ugnen cirka 15 minuter eller tills de fått lite färg. Servera med sallad eller i ett hamburgerbröd!