Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ugnsbakade paprikor med tonfiskfyllning

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ett gott sätt att tillaga tonfisk på burk som annars kan bli lite torrt. Den ugnsbakade paprikan blir lite söt i smaken och det passar bra till tonfiskfyllningen.

Ingredienser

4 portioner
  • 8 stora paprikor
  • 1 gul lök
  • 2 tonfisk
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 par stjälkar persilja
  • salt och peppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj paprikorna och dela dem på mitten. Ta bort stjälken. Placera dem i en ugnsfast form.
  3. Finhacka löken och blanda den med tonfisken. Blanda med crème fraiche och majonnäs och rör runt ordentligt. Hacka persiljan och blanda ner.
  4. Fyll paprikorna med röran. Tillaga dem i ugnen i cirka 30 minuter. Servera paprikorna med sallad.