Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Torskfilé med hackat ägg och räkor


Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

En härlig smak av sommaren, som passar bra att servera året runt. Innehåller 463 kcal

Ingredienser

1 portion
  • 200 g potatis
  • 150 g torskfilé
  • 1 dl skalade räkor
  • 1 kokt ägg
  • färsk dill
  • 1 tsk smör
  • salt och peppar
  • 5 gröna sparrisar

Så här gör du

  1. Koka potatisen. Stek torsken i smör på medelvärme. Salta och peppra. Koka sparrisen al dente i lättsaltat vatten. Finhacka ägget och de skalade räkorna och blanda med dill. Servera torsken med potatis, sparris och räk- och ägghacket.