Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tonfiskröra

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Perfekt förrätt eller bakis toast

Om du vill ha lyxigare variant kan du lägga till en msk kapris, en tsk citron och lite olivolja…du kan variera allt för att passa ditt tillfälle

Ingredienser

4 portioner
  • 1 burk tonfisk i olja
  • 5 msk purjolök
  • 2 st hårkokta ägg
  • 1½ msk äkta majonnäs
  • 1 tsk svartpeppar
  • ¼ tsk salt

Så här gör du

  1. Koka äggen
  2. Hacka purjolöken , ca 4-5 cm purjolök( allt efter smak)
  3. Häll ut oljan ur tonfisken
  4. Blanda tonfisk, purjolök och majonnäs
  5. Skala och finhacka äggen, gärna med äggskalare(enklast)
  6. Blanda äggen med resten av röran
  7. Lägg till salt och peppar
Du kanske även gillar