Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Tildas gratinerade pannkakor med vaniljkesella och blåbär

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg
Tildas gratinerade pannkakor med vaniljkesella och blåbär
Evelina Borneling

Låt barnen vara med i köket, du ska se att de kommer älska det och att fantasin kommer flöda!
Min 5 och 3 åring vill vara med, särskilt den stora tösen. Hon vet precis hur det ska smaka.

Att ge dem möjlighet och tillgång till köket är som att ge dem pennor, de kan skapa otroliga rätter och framförallt, enkla!

Ingredienser

4 portion
  • 1 Sats pannkakssmet, cirka 10 st
  • Smör till stekning och formen
  • 2,5 dl Lindahls vaniljkvarg
  • 2 dl Färska blåbär
  • Kokos att strö över

Så här gör du

  1. Gör en sats pannkakssmet och stek pannkakorna gyllne i smör. Låt dem svalna.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Blanda samman kvarg/kesella med blåbären. Bred på fyllningen på pannkakorna och rulla dem.
  4. Smörj en ugnsform och lägg pannkaksrullarna i formen. Strö över lite kokos.
  5. Gratinera dem högt i ugnen cirka 12 minuter.
Du kanske även gillar