Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Thanksgiving – Bryssel och Bacon

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Tillbehören till kalkonen är nog så viktiga, det ska vara det traditionella men också några nyheter varje år och bacon är aldrig fel här i södern.

Ingredienser

10 portioner
  • 800 g färsk, ansad brysselkål
  • 250 g baconskivor
  • 2 msk smör
  • salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Koka brysselkålen 5 minuter i saltat vatten. Låt svalna och halvera dem och lägg dem med snittsidan nedåt i en form. Klipp baconskivorna i småbitar och lägg dem runt brysselkålen. Salta, peppra och klicka över smöret. Stek i 200 grader ugn ca 30 minuter till brysselkålen är mjuk.
2 kommentarer om "Thanksgiving – Bryssel och Bacon"