Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Seafoodgryta med purjolök och blomkål

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 1 fryst seafoodmix, cirka 700 g
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 grön paprika
  • 1/2 blomkålshuvud
  • 1 msk smör
  • 1 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • Salt och svartpeppar
  • 10 cm purjolök 2 msk senap

Så här gör du

  1. Tina seafoodmixen något. Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla paprika. Skär blomkålen i buketter.
  2. Hetta upp en gryta med smör och bryn seafoodmixen, lök, vitlök, paprika och blomkål i några minuter. Tillsätt vatten, grädde och senap. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar. Strimla purjolöken och lägg ner i grytan.