Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Sallad med ryggbiff, ­rödbetor & sparris

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Strikt LCHF: Skippa rödbetorna och servera med lite extra majonnäs.

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g rödbetor
  • salt och peppar
  • 500 g ryggbiff
  • 3 msk smör/kokosfett
  • 200 g sparris
  • 70 g rucolasallad
  • 150 g fetaost
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • lite färska örter

Så här gör du

  1. Koka rödbetorna och skala dem. Låt dem svalna och skär dem sedan i bitar.
  2. Salta och peppra biffen och stek någon minut på varje sida i smör eller kokosfett.
  3. Skär sparrisen i bitar och koka den precis mjuk. Låt den svalna.
  4. Lägg sallad på tallrikar. Fördela rödbetor, sparris, skivor av ryggbiff och smulad fetaost.
  5. Ringla olivolja och vinäger över salladen. Salta och peppra och servera gärna med lite extra örter.