Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ryggbiff och mozarellasallad

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

4 portion
  • 1 pkt blandad sallad, cirka 100 g
  • 1 pkt paket sugarsnaps eller sockerärtor, skurna på mitten
  • 8-10 körsbärstomater
  • 2 pkt Mozarella delade i bitar
  • 4 4 ryggbiffar à 150 gram
  • balsamicovinäger att skvätta över

Så här gör du

  1. Torka av ryggbiffarna, salta och peppra. Hetta upp en stekpanna med en klick smör och rapsolja. Stek dem på båda sidorna och för att få perfekt kött använd termometer. När temperaturen nåt omkring 60 grader, lägg köttet i inlindad i folie och låt vila. Graderna stiger och du får ett perfekt kött. (Stekgrad är smaksak)
  2. Lägg sallad, skurna bitar av mozarella, tomater och sockerärtor i en skål. Ringla över balsamvinäger och peppra lite. Sen lägger du upp en lagom portion på en tallrik och toppar med ryggbiff skurna i bitar!