Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rostbiff med egen potatissallad

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg
Rostbiff med egen potatissallad
KAROLINA OLSON HAGLUND

Denna gudomligt goda potatissallad består bla. av kvarg och dijonsenap. Innehåller 302 kcal

Ingredienser

120 g färdig rostbiff i tunna skivor.
  • 100 g kokt, kall potatis
  • 30 g purjolök
  • 50 g kvarg 0,1%
  • 1/2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt och peppar

Så här gör du

  1. Skiva potatisen och purjolöken.
  2. Rör ihop kvarg, dijonsenap, vitvinsvinäger, salt och peppar.
  3. Blanda såsen med potatisen och purjolöken.
Du kanske även gillar