Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Rökt makrill med potatis- och blomkålssallad

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 4 makrillfiléer, varmrökta
  • 6 dl kokt kall potatis i bitar
  • 4 dl råa små blomkålsbuketter
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 4 msk kapris
  • 1/2 riven vitlöksklyfta
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 äpple, urkärnat i skivor

Så här gör du

  1. Låt makrillen ligga framme en timme i rumstemperatur innan du serverar den.
  2. Blanda samman övriga ingredienser till en potatissallad.
  3. Smaka av med salt och svartpeppar.