Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Reuben från new york

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg


New York möter Ryssland i stekta dubbelmackor. Rågbröd, surkål, rostbiff, inlagda gurka, ost och härlig dressing mellan rågbrödskivor.


Ingredienser

4 stycken

  • 8 rågbröd

  • 1 sats rysk dressing, se separat recept

  • cirka 4 dl surkål

  • 8 rostbiff

  • 4 inlagda saltgurkor, skivade på längden

  • 8 tjocka skivor hård ost, gärna prästost

  • 2 msk smör


Rysk dressing

  • 1 dl majonnäs

  • 1 msk ketchup

  • 1 msk bostongurka

  • 1 msk citronsaft

  • 1 tsk Worcestershiresås sås

  • 1 nypa salt
  • 
svartpeppar


Så här gör du

  1. Bred 4 mackor med den ryska dressingen. Fördela surkålen jämnt över, lägg på två skivor rostbiff, några skivade gurkor och sist osten. Toppa med rågbröd. Tryck ihop mackorna.

  2. Värm en stekpanna och lägg i smöret, stek mackorna på båda sidor tills osten har smält och mackorna är härligt krispiga. Servera direkt.

  3. Rysk dressing: Blanda alla ingredienser i en skål och smaka av med salt och peppar.