Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ostrulle med Bavaria blu

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

  • 150 g Bavaria blu
  • 150 g mjukost
  • 2 msk mjölk
  • 1 tsk stark senap
  • 1/2 tsk riven, obesprutad citron
  • några droppar citron
  • salt och svarpeppar
  • 1 nypa cayennepeppar
  • 2 st blad kinakål
  • 1/4 st röd och orange paprika
  • 1/2 st avokado
  • 50 g körsbärstomater
  • 4 st wraps (vetetortilla)
  • 1-2 tsk färska örter (persilja och basilika)

Så här gör du

  1. Skär upp Bavaria blu i små kuber till gräddfilen och mosa med gaffel. Tillsätt färskosten, mjölk och senap, krydda med riven citron, citronsaft, salt, peppar och cayennepeppar.
  2. Strimla kinakålen, kärna ur paprikan och strimla den (ta bort kärnorna först). Skär avocadon i halvor, avlägsna kärnan, skala dem och skär dem i kuber. Dela körstomaterna i fyra delar.
  3. Täck wrapsen med Bavaria blu-filen, strö över kinakål, örter och grönsaker. Vänd upp den nedre fjärdedelen av varje wrap och rulla ihop den från sidan, inte alltför hårt.