Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Open sandwich

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Varm getost som möter sötman från päronet är verkligen det perfekt tillbehöret till en sallad eller soppa.

Ingredienser

2 portioner
  • 0,5 st surdegsbaguette
  • 1 st päron
  • 75 g chèvreost
  • 2 msk rostade hasselnötter
  • Olivolja
  • salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Värm ugnen till 250 grader. Dela baguetten på längden. Ringla över olivolja och rosta lätt i ugnen. Skala och dela päronet i tunna skivor. Dela getosten i tunna skivor. Ta ut de varma bröden och varva päron, getost & salt och peppar. Strö över hackade hasselnötter. Värm i ugnen tills osten bubblar och fått lite färg.