Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nutellafudge – recept med tre ingredienser

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 30 st har redan röstat

Fudge av nutella gör du enkelt med bara tre ingredienser. En supergod variant av mer traditionell fudge. På grund av de få ingredienserna gör du smeten till mästerverket på bara några minuter. Allt som behövs är nutella, ägg och mjöl.
Och självklart smakar det himmelskt gott!!!

Ingredienser

20 stycken
  • 4 st ägg
  • 1 burk nutella (cirka 400-500 g)
  • 1 dl mjöl

Så här gör du

  1. Knäck fyra ägg i en bunke.
  2. Häll i 3/4 av nutellan och vispa med elvisp till jämn smet i 2-3 minuter.
  3. Häll i mjölet och fortsätt därefter vispa.
  4. Ta fram en mindre långpanna. Lägg i bakplåtspapper. Häll försiktigt ner smeten och jämna ut med en slickepott.
  5. Sätt in formen i ugnen på cirka 200 grader i 35-40 minuter.
  6. Låt kakan svalna. Skär upp cirka 20 mindre bitar och du har gjort underbara nutellafudge. Om du vill kan du även breda ut den överblivna nutellan som topping. Mums!!
2 kommentarer om "Nutellafudge – recept med tre ingredienser"