Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nötspett med tomat- 
och mozzarellasallad

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

1 portion
  • 4 portioner

  • 8 träspett

  • 600 g nötfärs

  • 1 ägg

  • 1/2 dl grön tapenade
  • 
salt och svartpeppar

  • 1 msk smör

  • 70 g bladspenat

  • 2 bifftomater

  • 2 mozzarella à 150 g

  • 1 msk olivolja

  • salt och svartpeppar


Tillbehör:


  • grön tapenade


Så här gör du

  1. Blanda färs med ägg, tapenade, salt och peppar i en skål. Forma till avlånga järpar och trä ett spett i varje biff.

  2. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn spetten på låg värme runtom i cirka 7 minuter.

  3. Lägg spenat på ett serveringsfat. Skiva tomater och mozzarella och lägg över. Häll på olja och strö över salt och peppar.
  4. 
Servera spetten med salladen och grön tapenade.