Min bästa kladdkaka

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

Enkla, tydliga smaker i denna klassiska kladdkaka.

Ingredienser

1 8 bitar
  • 1 dl starkt kaffe
  • 250 g mörk choklad
  • 250 g smör
  • 2 dl socker
  • 4 ägg
  • 1,5 dl vetemjöl

Så här gör du

  1. Vispa ägg och socker.
  2. Smält chokladen i kaffet i vattenbad tillsätt smöret lite i taget. Var noga med att få bort alla smörklumpar.
  3. Blanda chokladsmeten i ägget och sockret. Ställ in i ugnen på 175 grader cirka 35-40 minuer.
  4. Låt den svalna och ställ i kylen. Servera efter någon dag!
1 kommentar om "Min bästa kladdkaka"
  • Ildi
    Ildi

    Vad gör man med vetemjölet? Kastar man det i ansiktet på dom som skall äta den?