Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Matjessill med kaviarsås

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Den här sillen kan du göra medan gästerna hänger av sig i hallen. Men den går förstås även bra att göra dagen innan.

Ingredienser

4 - 6 portioner
  • 2 hela matjesfiléer, à 200 g
  • 0,5 dl rödlök, finhackad
  • 0,5 dl purjolök, strimlad
  • 1-2 msk dill, hackad

Kaviarsås:

  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk kalles kaviar

Så här gör du

  1. Låt matjessillen rinna av och skär den i mindre bitar. Blanda ingredienserna till såsen. Vänd ner sillen i såsen.
  2. Vid servering: Lägg upp sillen på ett fat och strö över rödlök, purjolök och dill.