Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Laxdumplings

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg

Smakrika och fluffiga Laxdumplings.

Ingredienser

2 portioner
  • 250 g Lax
  • 4 st Brödskivor (vitt bröd)
  • 50 g Créme Cheese
  • 1 st Grönsaksbuljongstärning
  • 1 st Fiskbuljongstärning
  • 1 dl Sojabönor
  • 4 st Champinjoner
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Svartpeppar
  • 1 tsk Vitpeppar

Så här gör du

  1. Skär bort kanterna på brödet. Välj ett vitt bröd, då det gör dumplingsarna fluffiga.
  2. Skriva champinjoner.
  3. Koka upp vatten med buljongtärningarna.
  4. Mixa lax, bröd, créme Cheese, salt, svartpeppar och vitpeppar.
  5. Forma dumplings med två matskedar.
  6. Sänk värmen på buljongen och lägg i dumplingsarna, sojabönorna och champinjonerna. När de flyter upp till ytan är de klara.
  7. Lägg upp på en tallrik och ät till sallad eller som en soppa.