Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Lasagne-Keso,Chili & Spenat

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg

Supergod lasagne som går på under timman! Bra vardagsmat.

Ingredienser

4 portioner
  • 450 g bladspenat
  • 2 krossade tomater chili
  • salt
  • peppar
  • 500 g keso
  • 1½ dl riven ost
  • lasagneplattor

Så här gör du

  1. Tina bladspenaten. Se på paketet hur du bäst gör.
  2. Ta en kastrull och häll i de krossade tomaterna. Det skall puttra och när spenaten är tinad vänder du i den i tomatsåsen. Salt och peppra.
  3. När det blivit varmt tar du och stänger av värmen på spisen och vänder sedan ner keson. Blanda väl.
  4. Varva röran och lasagneplattor. Börja och sluta med röran.
  5. Häll over riven ost på toppen. Går att strunta i osten.
  6. Lasagnen ska nu stå i mitten i ugnen på 225 grader i ca 25 min. Läs på förp. av lasagneplattorna hur länge de bör gräddas.