Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kyckling med kvarg,keso,spenat och couscous röra

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg
Kyckling med kvarg,keso,spenat och couscous röra

Protein rikt och fett snålt. Kycklingen kan bytas ut mot t.ex torsk/Alaska Pollock. Går lika bra att köra utan couscous om man vill skippa kolhydraterna.

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g kyckling
  • 500 g kvarg
  • 300 g keso
  • 200 g spenat
  • 100 g couscous

Så här gör du

  1. Häll i spenaten i en kastrull och fyll på med 3dl vatten och värm upp tills spenaten är klar, dra upp värmen tills vattnet kokar. Ta bort från plattan och häll i couscousen och lägg på ett lock. Låt stå 3min.
  2. Skär upp kycklingen/fisken i valfri storlek och stek.
  3. Rör ner kvarg och keso och ställ på den avslagna plattan så röran får lite värme.
  4. Krydda efter egen smak. Klart!
Du kanske även gillar