Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kryddig kyckling i salladswrap

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

1 portion
  • 125 gram kycklingfilé skuren i långsmala bitar
  • 1 tsk rapsolja
  • 2 msk naturell yoghurt 3 %
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk tikka masala currypasta
  • Salt och peppar
  • 1 skivad tomat
  • några ringar rödlök
  • salladsblad

Så här gör du

  1. Blanda yoghurt, tomatpuré och currypastan. Salta och peppra efter smak.
  2. Häll över kycklingbitarna och blanda väl. Låt marinera 15 minuter i kylen.
  3. Värm upp en teflonpanna med oljan och stek tills genomstekt men fortfarande saftigt – cirka 5-8 minuter.
  4. Skär tomaten i skivor och fördela kyckling, lök och tomatskivor i ett par salladsblad. Wrap it up!