Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kräftskagen i krustad

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 9 st har redan röstat

Vare sig du gör egna krustader eller inte, så är det ljuvligt gott att fylla dem med kräftskagen. Eller servera kräftskagen med krustaderna vid sidan av, så att var och en kan fylla sin egen krustad. Om du vill göra egna krustader så hittar du recept på det här.

Ingredienser

6 port, 12 krustader

Kräftskagen

  • 3 dl majonnäs
  • 2 msk röd stenbitsrom
  • 1 msk finhackad dill
  • finstrimlat skal av 1 vältvättad citron
  • 200 g kräftstjärtar utan skal, färska handskalade, frysta och tinade eller i lake, avrunna
  • 1 tsk färskpressad citronsaft
  • 1 droppe tabasco
  • 1/2 tsk rosépeppar

Så här gör du

  1. Blanda majonnäs, rom, dill och citronskal. Vänd ner kräftstjärtarna.
  2. Smaka av med citronsaft och tabasco. Garnera med stött rosépeppar. Servera i krustaderna.