Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Glutenfria biskvier med grädde och färska jordgubbar

Betyg: 1/5 Sätt ditt betyg

Vill du ha en snabb, enkel-gjord och glutenfri efterrätt som dessutom är hälsosam och inte innehåller många ingredienser alls? Ja, men då är biskvier det bästa alternativet! Dessa små “kakor” innehåller endast 3 ingredienser, och garneras därefter med valfri typ av grädde och färska jordgubbar. Så somrigt och gott!

Läs mer på 100kitchenstories.se eller instagram 100kitchenstories .

Ingredienser

15 stycken
  • 3 dl Mandelmjöl
  • 2 st Äggvitor
  • 2 msk Sukrin eller steviaströ
  • Valfri vispgrädde (t.ex. vanlig, laktosfri eller vegansk)
  • Färska svenska jordgubbar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Blanda ihop mandelmjöl, äggvitor och sukrin till en klibbig "deg".
  3. Klicka ut små kakor/ pengar på en bakplåtsklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  4. Låt svalna på galler.
  5. Servera sedan med valfri typ av grädde och färska jordgubbar.