Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Fiskbullar med citronsås och rårakor (mjölkfri)

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Glöm tråkiga fiskbullar på burk. Blanda fiskfilé med bland annat polkarödbeta och du får jättegoda, stekta fiskbullar som jag serverade tillsammans med en klick majonnäs som mixats med lite citronskal. Jag rev också potatis och stekte ett par rårakor men det går naturligtvis lika bra att servera med kokt potatis.

Ingredienser

4 portion
  • 1 st röd lök
  • 1 st polkarödbeta
  • 400 g torskfilé
  • 1 dl vetemjöl
  • salt
  • pepparmix
  • 1 st ägg
  • 1 dl Planti Creamy Cooking
  • mjölkfritt margarin till stekning

Så här gör du

  1. Skala lök och polkarödbeta och dela den i mindre bitar. Mixa alla ingredienser (utom mjölkfritt margarin) i en matberedare.
  2. Bryn mjölkfritt margarin och med en sked klickar du i små ”bollar”. Stek fiskbullarna runt om så att de får fin färg.