Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

”Deviled Eggs”

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 5 st har redan röstat

I Mitt kök lagar Lisa Lemke en amerikansk klassiker som passar utmärkt till en halloweenbuffé. Det blir ägg fyllda med dijonsenap, crème fraiche, majonnäs och tabasco.

Ingredienser

8 portioner
  • 8 kalla, hårdkokta ägg
  • 1,5 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • tabasco efter tyckte och smak
  • 1/2 tsk starkt paprikapulver
  • salt och svartpeppar
  • 1/2 ask smörgåskrasse

Så här gör du

  1. Skala äggen, dela dem på hälften och ta ut äggulorna. Mosa dem grovt med en gaffel. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, svartpeppar och tabasco. Fyll hålrummet efter äggulorna med äggröran, toppa med grovhackad krasse.
Du kanske även gillar