Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ägghalvor med böckling och ishavsrom


Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg

Påskens goda ägghalvor blir ännu godare toppade med böcklingröra och ishavsrom. 1 burk ishavsrom


Ingredienser

16 stycken

  • 8 kalla kokta ägg


Böcklingröra:


  • 1 dl böcklingpastej

  • 1 dl crème fraiche

  • 3/4 dl finhackad gräslök

  • 2 tsk pressad citron
  • 
salt och peppar


Garnering:


  • 1/2 blandade salladsblad


Så här gör du

  1. Skala och dela äggen i halvor.

  2. Blanda böcklingpastej, crème fraiche, gräslök, pressad citron, salt och peppar till en röra.

  3. Bred ut salladsbladen på ett uppläggningsfat och lägg ägghalvorna ovanpå.

  4. Spritsa eller klicka böcklingröra ovanpå och toppa med ishavsrom.