Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ägghalvor med ajvarkräm

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ägghalvor med någon sorts topping är ett måste på påskbordet.

Ingredienser

16 stycken
  • 8 ägg
  • 3 msk Philadelphiaost
  • 2 msk ajvar relish, mild
  • salt
  • 16–32 räkor
  • dill

Så här gör du

  1. Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och koka äggen i cirka 10 minuter. Spola dem under kallt vatten. Skala och halvera äggen på längden. Plocka försiktigt ut gulorna.
  2. Mosa gulorna och blanda med färskost, ajvar relish och salt. Lägg fyllningen i en spritspåse.
  3. Spritsa tillbaka fyllningen i hålen. Garnera med räkor och en dillkvist.