Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

After eight-lådor med päronmousse

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portion
  • 16 st After Eight
  • lite smält choklad

Päronmousse

  • 1 st stor burk päronpure´ (barnmat)
  • 4 st gelatinblad
  • 1/2 dl socker
  • 1 msk koncentrerad päronsaft
  • 3 dl vispgrädde
  • ev grön hushållsfärg
  • 1 burk konserverade päron

Så här gör du

  1. Askarna:
  2. Smält lite choklad
  3. Doppa kanterna på After Eightkakorna i den smälta chokladen och sätt ihop 4 st kakor till en ask.
  4. Låt stelna
  5. Päronmousse:
  6. Lägg gelatinbladen i kallt vatten
  7. Värm pure´n, sockret och saften
  8. Lägg ner de urkramade gelatinbladen i den varma pure´n Rör tills dom smält
  9. Låt kallna
  10. Vispa grädden
  11. Vänd ner grädden i pure´n
  12. Färga ev med grön färg
  13. Spritsa moussen i askarna
  14. Låt stelna i kylen
  15. Servera med konserverade päron och lite riven choklad