Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Granolabräck på dinkelgranola

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Smält 100 g mörk choklad och rör i granola efter smak. Häll upp på en plåt täckt med plastfilm. Låt stå i rumstemperatur för att stelna. Bryt i lämpliga bitar vid servering.

Ingredienser

1 portion

Dinkelgranola - kryddsmulor

  • 50 g dinkelflingor
  • 2 msk pumpakärnor
  • 3 msk solroskärnor
  • 2 msk hackade pinjenötter
  • 50 g flytande honung

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser och rör till en kladdig massa. Häll ut i en ugnsplåt och rosta i ugn, 150 grader, i 30 minuter. Rör runt var 5 minut så att granolan delar på sig. Låt svalna och förvara i en lufttät burk.