Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Hej och tack!

Hej och tack!

Nu är det dags att dra vidare!

Cirka fem dar i veckan i över två år har den här matbloggen funnits på Mitt Kök. Här har det tipsats om allt från lyxsockerkaka (klickas fortfarande efter låååång tid!) till surströmmingslåda, det har kåserats om killen som somnade vid grillen eller egna tillkortakommanden vid spisen, det har recenserats, betygsatts och berömts osv, osv.

Jättekul har det varit. Tack till alla som hängt med!

Fortsättningsvis kommer mitt matskrivande att finnas på News 55, med start i dag (www.news55.se). Ses vi där, så lovar jag i gengäld att fortsätta läsa Mitt Kök – också!

Hej och skön helg!

En tjänst från Vinkompassen.se

Tips på nya viner

från Vinkompassen direkt i din inkorg!

Jag är 25 år eller äldre och godkänner våra användarvillkor