Bananpannkaka – recept

Bananpannkaka – recept

Bananpannkaka – recept

Bananpannkaka är oerhört nyttigt och gott att äta till frukost, mellanmål eller bjuda på som dessert! Här är våra tips och recept!

Bananpannkaka är barnsligt lättlagat och allt du behöver är egentligen ägg, mogna bananer och goda tillbehör. Du kan beräkna ett ägg och en banan per person.

Så här gör du:
Mosa bananerna tillsammans med äggen tills du har en len smet utan klumpar. Lägg smör i en stekpanna och låt pannan hettas upp. Stek små plättar i stekpannan, ju större de är desto svårare är de att vända. Servera med valfria tillbehör.
Några goda exempel på tillbehör är kokosflingor, färska bär som jordgubbar, hallon, blåbär eller björnbär, lönnsirap och/eller vaniljkesella.

Bananpannkaka är riktigt nyttigt och ger dig en bra start på dagen! Vi lovar att du kommer att älska det.

Här har vi samlat våra goda recept på bananpannkakor!

Bananpannkakor med blåbär & lönnsirap
Bananpannkakor med blåbär & lönnsirap
4/5

Fluffiga bananpannkakor
Fluffiga bananpannkakor
4/5

Rabarberbananpannkaka
Rabarberbananpannkaka

Läs också: Så gör du en god banankaka

Bananpannkakor
Bananpannkakor
4/5

Bananpannkaka
Bananpannkaka
5/5
Nyttig Bananpannkaka med vaniljkesella
Nyttig Bananpannkaka med vaniljkesella
5/5

Läs också: Nyttiga pannkakor med blåbär och chiafrön

bananpannkaka recept