Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Bacon – stort test

Bacon – stort test

Bacon – stort test

Bacon är gott till både frukost, lunch och middag. Men vilken är godast och knaprigast - och vilken sort ska man undvika? Vi har gjort ett stort test av 7 olika välkända bacon-märken!

Bacon är härligt rökigt, knaprigt och kripsigt – eller ledset segt och flottigt.
Vi har testat 7 av storsäljarna på marknaden.
Panelen var splittrad och bestämd.
Men till slut kunde vi enas.
Kolla testet så får du se!

Tulip

Tulip

125 gram, 7-8 skivor
Pris: 10.95
Sockerhalt: 0 g
Ursprung: Danmark
Smak: Fet och inte särskilt rökig
Lukt: Neutral
Konsistens: Lite tråkig konsistens, en del vatten rann ur under stekning. Medeltjocka skivor som höll ihop bra.
Knaprighet: Absolut, men inget som sticker ut.

Betyg:
1 av 7

Läs också: Bacon – så steker du det perfekt!

Läs också: Köttbullar – bäst i test

1 kommentar om "Bacon – stort test"
  • Labia Minora
    Labia Minora

    Tycker inte ni borde ta med danskt bacon, de pumpar sina grisar fulla med antibiotika, ja och jag tror faktiskt inte att de är särskilt snälla mot grisarna hellre.